Wie is Persoonlijke Horoscoop?

Toen ik een jaar of 18 was kreeg ik van mijn peetoom een numerologierapport. Hij had heel veel kennis over astrologie en numerologie en ging zich steeds meer verdiepen in numerologie. Ik vond dit zo fascinerend, het was alsof ik mijzelf een spiegel voorhield.

Ik werk hiernaast in de Human Resources in de gezondheidszorg. Zelf heb ik wel eens online een geboortehoroscoop besteld en heb het altijd interessant gevonden om er zelf iets mee te doen. Toen ben ik toch de boeken maar in gedoken en ben ik op ontdekkingstocht gegaan in de astrologie en numerologie. De geboortehoroscopen en numerologie worden door mij samen met speciale software voor jou gemaakt.

Heb je vragen aan mij of wil je informatie over een bepaald soort horoscoop? Schroom dan niet om mij een berichtje te sturen. Je vindt de contactgegevens op de contactpagina.

Met liefdevolle groet,

Angela